Welkom bij de Stichting Sportief Nieuwleusen    

     Organisatie van de jaarlijkse Avond4daagse Nieuwleusen         Inschrijven voor de Avond4daagse kan via onderstaand formulier. Inschrijven kan voor alle 4 de avonden, of voor bijvoorbeeld één of twee avonden. Wanneer je je inschrijft, ligt je startkaart vanaf de eerste avond klaar bij de starttafel.

Onderstaand inschrijfformulier is niet bedoeld voor de groepen van scholen.
Mocht je te laat zijn met opgeven via school, dan kun je je wél hier inschrijven en krijg je een eigen startkaart. Je kunt / mag dan natuurlijk gewoon met je eigen klas meelopen.

LET OP: VOORINSCHRIJVEN IS VANAF MAANDAG 23 MEI NIET MEER MOGELIJK. INSCHRIJVEN KAN DAARNA ENKEL NOG
TIJDENS DE AVOND4DAAGSE ZELF. JE KUNT JE HIERVOOR MELDEN BIJ DE STARTTAFEL EN DIENT DAN GELIJK CONTANT EN GELIEVE GEPAST TE BETALEN. KOSTEN ZIJN DAN € 0,50 CENT HOGER DAN DE HIERONDER GENOEMDE TARIEVEN.


Betaling
Je inschrijving is geldig als je onderstaand formulier invult en wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. Het inschrijfgeld ontvangen wij graag uiterlijk 23 mei op ons IBAN-nummer 
NL91 RABO 0112 3508 01 t.n.v. Stichting Sportief Nieuwleusen, o.v.v. naam deelnemer. Indien de betaling is voldaan, ontvang je in de week van 23 mei een bevestiging met bijbehorend startnummer. 

De inschrijfkosten voor 2022 zijn als volgt en gelden enkel bij inschrijving uiterlijk 20 mei 2022:

Individuele inschrijving                       p.p € 4,00  (voor 2  t/m 4 avonden) inclusief medaille

Groepen v.a. 10 personen                  p.p € 3,50  inclusief medaille 

Deelname losse dag                           p.p € 3,00  inclusief medaille


Bij inschrijving op een avond4daagse-avond zelf wordt € 0,50 p.p. extra in rekening gebracht.
Inschrijven op de avond zelf kan bij de starttafel bij USV. Gelieve contant en met gepast geld betalen.

Op de kleuteravond (donderdagavond 2 juni) mag indien gewenst max. één ouder per kleuter meelopen. Deze ouder hoeft zich niet in te schrijven. Ouders/begeleiders die op de andere avonden niet als begeleider staan ingepland maar wel mee lopen, zijn betalende deelnemers en schrijven zich wel dus in!


LET OP: Je ontvangt niet automatisch een bevestiging van inschrijving. Een bevestiging + startnummer wordt pas verstuurd, wanneer wij de betaling ontvangen hebben. Zonder betaling, verstrekken wij geen startnummer en kunnen wij helaas geen medaille bestellen / verstrekken.