Welkom bij de Stichting Sportief Nieuwleusen    

    Organisatie van de jaarlijkse Avond4daagse Nieuwleusen         (voor)Inschrijving is gesloten!
Inschrijven kan enkel nog op de avond zelf bij de starttafel.

Inschrijven voor de Avond4daagse kan via onderstaand formulier. Inschrijven kan voor alle 4 de avonden, of voor bijvoorbeeld één of twee avonden.
Wanneer je je inschrijft, ligt je startkaart vanaf de eerste avond klaar bij de starttafel. Inschrijven kan tot en met vrijdag 12 mei.

Ná vrijdag 12 mei is inschrijven enkel nog mogelijk bij de starttafel op de avond zelf. Inschrijvingen die na deze datum
binnenkomen, kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.


Onderstaand inschrijfformulier is NIET bedoeld voor de groepen van scholen. 
Leerlingen die samen met hun klas willen lopen, kunnen zich via school inschrijven. Wij hebben hierover contact met de scholen.
Mocht je te laat zijn met opgeven via school, dan kun je je via onderstaand formulier alsnog individueel inschrijven (uiterlijk 12 mei) en krijg je een eigen startkaart. Je mag dan natuurlijk gewoon met je eigen klas meelopen. Vergeet dan niet iedere avond zelf je eigen startkaart op te halen en in te leveren. Je dient dan na afloop van de Avond4daagse ook zelf je eigen medaille op te halen bij de starttafel. Leerlingen die zich via school hebben ingeschreven, ontvangen hun medaille via school.

Inschrijfkosten 
De inschrijfkosten voor 2023 zijn als volgt en gelden enkel bij inschrijving uiterlijk 12 mei 2023:

                                         Individuele inschrijving                       p.p € 5,00  (voor 2 t/m 4 avonden) inclusief medaille

Groepen v.a. 10 personen                  p.p € 4,50  inclusief medaille 

Deelname 1 losse dag                       p.p € 4,00  inclusief medaille

Bij inschrijving op een avond4daagse-avond zelf wordt € 0,50 p.p. extra in rekening gebracht.

Betaling 
Je inschrijving is geldig als je onderstaand formulier invult en wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. Het inschrijfgeld ontvangen wij graag uiterlijk 15 mei op ons IBAN-nummer NL91 RABO 0112 3508 01 t.n.v. Stichting Sportief Nieuwleusen, o.v.v. je voor- en achternaam.
Na betaling, ontvang je per mail een bevestiging en startnummer.

Na 12 mei kun je je alleen nog inschrijven op de avond zelf bij de starttafel. Gelieve contant en met gepast geld betalen.

Meelopende ouders/begeleiders

Op de kleuteravond (donderdagavond 25 mei - groepen 1 en 2 van de scholen) mag indien gewenst max. één ouder per kleuter gratis meelopen. Deze ouder hoeft zich niet in te schrijven. 

Ouders/begeleiders die op de andere avonden niet als begeleider staan ingepland maar wel mee lopen, zijn betalende deelnemers en schrijven zich wel dus in (en ontvangen dus ook een medaille)! Per 6 kinderen mag één gratis begeleider meelopen! Belangrijke informatie voor meelopende ouders/begeleiders vind je onder het kopje 'Een veilige Avond4daagse' op deze website.

 


LET OP: Na het insturen van bovenstaand formulier, ontvang je niet automatisch een bevestiging van inschrijving. Een bevestiging en het startnummer worden pas verstuurd, wanneer wij de betaling tijdig ontvangen hebben. Zonder betaling, verstrekken wij geen startnummer en kunnen wij helaas geen medaille bestellen / verstrekken.